Іван Гладуш :

Іван Гладуш : "Підтримувати добрі традиції повинне і нинішнє покоління правоохоронців"

23.09.13 08:10 0 2303
ГУМВС України в Донецькій області в якості учасника регіональної семінар-наради з головами первинних ветеранських організацій МВС відвідав екс-міністр внутрішніх справ України (1982-1991 рр.) Іван Гладуш, який чотири роки очолював УВС Донецького облвиконкому.

За плечима генерала внутрішньої служби - бездоганний послужний список служби в органах внутрішніх справ. Уродженець Дніпропетровщини, Іван Дмитрович Гладуш з 1974 по 1977 р. очолював УВС Донеччини.

Екс-міністра МВС тепло зустрів начальник главку генерал-майор міліції Роман Романов.

Про Донеччину Іван Гладуш говорить з особливим почуттям, дивуючись з краси шахтарської столиці, де не був понад семи років: «При під'їзді до Слов'янська, першого міста області, серце йокнуло, згадалося багато що. Донецьк я не впізнав, велике європейське місто, усе змінилося. Мені здалося, що і люди змінилися в кращу сторону. Донецьк люблю, з трепетом зустрічаюся з людьми, з якими колись працював».

Говорячи про семінар-нараду з головами ветеранських організацій Півдня-Сходу України, Іван Гладуш підкреслив, що зараз важлива роль відводиться роботі з молодими працівниками міліції, щоб вони чесно служили Батьківщині і народові, щоб сумлінно робили свою справу, незважаючи на невисоку зарплату, недостатнє матеріальне забезпечення. Міліція завжди гідно справлялася з різними труднощами, підтримувати добрі традиції повинне і нинішнє покоління правоохоронців.

ВЗГ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ