Грузія може відмовитися від участі в Олімпіаді в російському Сочі

Грузія може відмовитися від участі в Олімпіаді в російському Сочі

23.09.13 08:20 0 909
Грузія може переглянути своє рішення про участь у зимових Олімпійських іграх у російському Сочі, якщо журналісти з Абхазії і Південної Осетії будуть акредитовані на іграх як кореспонденти незалежних держав. Про це в інтерв’ю Громадському грузинському мовнику заявила міністр закордонних справ Грузії Майя Панджікідзе. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Вона сказала, що розчарована рішенням про акредитацію на Олімпійських іграх в Сочі журналістів з Абхазії і Південної Осетії. За її словами, Грузія вирішила брати участь в олімпіаді, але якщо в Сочі грузинську сторону очікують провокації і сюрпризи, то, зазначила міністр, не виключений перегляд раніше ухваленого рішення.

Міністр у справах молоді та спорту Грузії Леван Кіпіані, син прославленого грузинського футболіста радянської епохи Давида Кіпіані, багатозначно зауважив в інтерв’ю журналістам, що Національний олімпійський комітет Грузії вже направив у міжнародний олімпійський комітет спеціальний лист і «очікує відповіді». Про це повідомив кореспондент Радіо Свобода у Грузії Георгій Кобаладзе.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Шальке" - "Баварія" - 0:4.

КОМЕНТАРІ