Ужгородські міліціонери вчать дітей, як поводитися на вулиці

Ужгородські міліціонери вчать дітей, як поводитися на вулиці

23.09.13 09:18 0 792
З початком навчального року на вулицях обласного центру помітно збільшилась кількість маленьких пішоходів, які є найменш досвідченими учасниками дорожнього руху.

Окрему категорію ризику становлять школярі-велосипедисти, мопедисти чи навіть мотоциклісти. Багато хто з них не досяг 14-річного віку, з якого дозволено виїздити на автодороги, проте зустріти таких водіїв на вулиці може кожен.

Щоб уберегти юні життя від небезпеки, ужгородські міліціонери продовжують навчати діток правилам дорожнього руху в рамках акції «Увага! Діти на дорозі». Так, днями до дітлахів школи № 4 міста завітали на урок правоохоронці.

Урок з учнями 2-4 класів провели в ігровій формі. Таке спілкування допомагає налагодити безпосередній контакт, а отже не просто застерегти від необдуманих вчинків, а змусити осмислити почуте.

– Дитяча забудькуватість чи необережність, неуважність чи свідоме ігнорування Правил дорожнього руху рано чи пізно можуть мати непередбачувані наслідки, а тому ми робимо усе, аби запобігти таким випадкам, – каже інспектор ДАІ капітан міліції Станіслав Попович.

На завершення бесіди капітан Попович відповів на запитання школярів.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сабо пророкує відставку ...
Наступна новина: "Футбол без меж" залучає ...

КОМЕНТАРІ