"Футбол без меж" залучає підлітків до здорового способу життя

23.09.13 09:31 0 681
В рамках всеукраїнської акції «Футбол без меж» працівники міліції провели регіональний відбірковий турнір з міні-футболу для вінницьких підлітків.

До складу команд Лівобережного та Правобережного районів Вінниці увійшли неповнолітні, які потребують особливої уваги дорослих, бо у свої 15-17 років вже мали проблеми з законом, частина дітей залишились без батьківського піклування.

У спортивній залі вінницького кооперативного технікуму зустрілися справжні шанувальники футболу, адже за запалом та пристрастями ця гра змогла би дати фору найкращим європейським змаганням.

За словами начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей Вінницького міського відділу міліції Володимира Борищука, проведення таких матчів є свого роду профілактикою кримінальних та адміністративних правопорушень.

– Це чудова нагода знайти спільну мову з дітьми, що перебувають в конфлікті з законом, поспілкуватись з ними поза робочими кабінетами та залучити підлітків, позбавлених батьківської любові, до здорового способу життя, – переконаний правоохоронець.

Матч завершився з рахунком 18:10 на користь команди Лівобережного району міста Вінниці. Всім учасникам гри були вручені грамоти вінницької обласної організації футбольно-спортивного товариства «Динамо».

Змагання з міні-футболу проводяться працівниками міліції у всіх районах Вінницької області. Команда-переможниця регіонального етапу вирушить на фінальні змагання до Полтави.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: Крадія деталей залізниці ...

КОМЕНТАРІ