Студенти та викладачі факультету фізичного виховання Дрогобицького державного педагогічного університету імені І.Франка взяли активну участь у проведенні Всеукраїнського Олімпійського тижня

Студенти та викладачі факультету фізичного виховання Дрогобицького державного педагогічного університету імені І.Франка взяли активну участь у проведенні Всеукраїнського Олімпійського тижня

23.09.13 08:07 0 941
Насиченим та цікавим на різноманітні спортивні події виявився останній тиждень для студентів та викладачів фізичного виховання Дрогобицького державного педагогічного університету імені І.Франка. Цьогорічна програма.
За програмою Всеукраїнського Олімпійського уроку та Всеукраїнського Олімпійського тижня за сприяння відділення НОК України у Львівській області й спільно з відділом фізичної культури і спорту Дрогобицької міської ради відбулася зустріч студентів та спортивного активу Дрогобича з випускником ДДПУ ім. І.Франка, майстром спорту України, чемпіоном України з міні-футболу, капітаном команди «Ураган» (Івано-Франківськ), Романом Кіндратівим.
14 вересня 2013 року в День фізичної культури та спорту викладачі факультету фізичного виховання здійснили сходження на одну з найвищих вершин Українських Карпат - гору Петрос (2 020 м).
Упродовж останнього тижня студенти та викладачі факультету фізичного виховання завітали також у ЗОШ №1 м. Дрогобича та ЗОШ с. Добрівляни Дрогобицького району, де взяли активну участь в проведенні олімпійських уроків.
Разом з Дрогобицьким товариством захисту дітей-інвалідів «Надія» та спілкою інвалідного спорту Дрогобиччини на факультеті було презентовано новий спортивний проект «Сходинки подолання», підтриманий Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні. На університетському спортивному майданчику зі штучним покриттям проект стартував з футбольного поєдинку між командою дітей-інвалідів «Надії» та збірною командою американців – представників корпусу миру в Україні. Зі словами вітань до присутніх звернулися в.о. декана факультету фізичного виховання Роман Чопик, начальник відділу фізичної культури і спорту Дрогобицької міської ради Роман Проць та голова товариства «Надія» Ірина Дзюрах. Допомогу в організації та проведенні поєдинку надавали студенти-волонтери факультету фізичного виховання та соціально-гуманітарного факультету Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І. Франка.


А 20 вересня 2013 року студенти ДДПУ взяли участь в організації, суддівстві та проведенні загальноміської легкоатлетичної естафети «Заповни герб Дрогобича». У змаганнях взяли участь 11 команд навчальних закладів та підприємств міста Дрогобича. Команда ДДПУ ім. І.Франка посіла І місце.
Отож Всеукраїнський олімпійський тиждень-2013 надовго запам’ятається майбутнім фахівцям фізичної культури, які нині опановують професійні знання та навички в Дрогобичі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ