В Закарпатській області хустські правоохоронці припинили масові безпорядки

В Закарпатській області хустські правоохоронці припинили масові безпорядки

23.09.13 12:24 0 821
У Хустському райвідділі міліції відбулися тактико-практичні навчання під умовною назвою «Хвиля», метою яких є вдосконалення взаємодії підрозділів і служб міліції в разі виникнення надзвичайних ситуацій. Начальник міськвідділу полковник міліції Василь Турдай оголосив особовому складу ввідну, згідно з якою й розгортались події.

До Хустського міськвідділу прибуло близько двадцяти молодиків спортивної статури з вимогою визволити їхнього товариша, який затриманий за бійку на стадіоні «Карпати» під час проведення концерту за участю зірок української естради. Хулігани, демонструючи серйозність своїх намірів, почали голосно кричати, приставати до перехожих, розбивати вікна на будинку, який знаходиться навпроти міськвідділу міліції. Проте їх швидко вгамували й доставили в міськвідділ для складання відповідних протоколів.

В ході спецоперації було проведено стройовий огляд, перевірено екіпірування та повноту забезпечення особового складу спецзасобами. Працівники міліції продемонстрували свої навики з прийомів самозахисту.

- Особовий склад показав свою готовність до дій у складних ситуаціях, здатність виконувати поставлені завдання на високому професійному рівні,-повідомив очільник хустської міліції Василь Турдай.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Актори серіалів ...
Наступна новина: "Мілан" - "Наполі" - 1:2.

КОМЕНТАРІ