Івано-Франківщина: за минулі вихідні в області виникло 11 пожеж, 1 особа травмована

Івано-Франківщина: за минулі вихідні в області виникло 11 пожеж, 1 особа травмована

23.09.13 12:07 0 930
21 вересня о 21:41 год. в селі Турка Коломийського району виникла пожежа в приміщенні кухні одного із житлових будинків. Вогнем знищено килим, матрац та речі домашнього вжитку. На пожежі травмувався 39-річний власник помешкання. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння з боку травмованого.

21 вересня о 05:40 год. в селі Трійця Снятинського району в одному із господарств виникла пожежа літньої кухні. Вогнем було пошкоджено стіну споруди. Попередня причина виникнення пожежі – перекал печі.

22 вересня о 03:10 год. в селі Локітка Тлумацького району на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено 3,5 т грубих кормів, пошкоджено перекриття та покриття споруди на площі 40 м.кв.. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

22 вересня о 03:58 год. в місті Коломия по вулиці Шкрумаляка сталася пожежа нежилого житлового будинку. Внаслідок пожежі знищено крівлю споруди, пошкоджено перекриття та стіни будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

22 вересня о 04:17 год. в обласному центрі по вулиці Короля Данила на стоянці для автомобілів горів автомобіль «Мерседес-180». Вогнем знищено іномарку та пошкоджено автомобілі «БМВ» та «Мазда», які знаходились поруч. Причина виникнення пожежі встановлюється.

22 вересня о 07:20 год. в селі Кричка Богородчанського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено покрівлю споруди на площі 25 м.кв. та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Того ж дня, о 18:22 год. в селі Шепарівці Коломийського району на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем було знищено покрівлю споруди, 3 т сіна, речі домашнього вжитку та пошкоджено стіни будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

22 вересня, вечірньої пори, виникла пожежа господарської будівлі в селі Коршів Коломийського району. Вогнем знищено покрівлю та стіни споруди, 2 столярні станки. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

23 вересня о 00:33 год. в місті Снятин по вулиці Шевченка виникла пожежа кафе-бару «Стара Дача». Вогнем знищено будівлю на площі 80 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Загалом з початку року в області виникло 1165 пожеж, у вогні загинуло 37 осіб, з них 2 – діти.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луганську міліція ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ