Львівщина: в області стартував Марафон актуальних професій

Львівщина: в області стартував Марафон актуальних професій

23.09.13 12:58 0 814
23 вересня, на Львівщині розпочався Марафон актуальних професій, який триватиме впродовж десяти днів, – інформує відділ зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського обласного центру зайнятості.

Цей традиційний захід обласна служба зайнятості вже декілька років поспіль організовує у співпраці з освітніми закладами та працедавцями. Його мета – пропагувати затребувані на ринку праці ремесла, підвищувати мотивацію краян до праці, допомогти молоді успішно реалізувати свій творчий потенціал.

У рамках заходу відбуватимуться презентації фірм і компаній, навчальних закладів, професіографічні екскурсії на підприємства, міні-ярмарки вакансій та ін. Першого дня Марафону молодь глибше пізнаватиме аспекти роботи фахівців ІТ-сфери, у наступні дні – представників багатьох затребуваних професій, зокрема: кухарів, пекарів, кондитерів, продавців, швачок, електрогазозварників, верстатників, слюсарів з механоскладальних робіт, монтерів кабельного виробництва, водіїв та ін.

Завершуватиметься захід Днем професій, актуальних для сільської місцевості, зокрема: агронома, тваринника, фермера, овочівника, лісника тощо. Загалом буде представлено понад 30 професій.

Докладнішу інформацію про те, які саме професії презентуватимуться в центрах зайнятості області, можна знайти на веб-сторінці Львівського ОЦЗ (www.dcz.gov.ua/lviv).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Від вибуху біля ...

КОМЕНТАРІ