У Львівській області у Новояворівську та Чишках тріо "Новий час" представило антиалкогольну програму

У Львівській області у Новояворівську та Чишках тріо "Новий час" представило антиалкогольну програму

23.09.13 12:36 0 769
У Палаці культури "Кристал" міста Новояворівськ та в Народному домі села Чишки Пустомитівського району Львівської области відбувся концерт тріо священиків "Новий час" із антиалкогольною програмою "Вставайте, ходімо!", що спрямована на подолання проблеми алкоголізму в Україні.

На концерті в Новояворівську для присутніх прозвучали пісні, поезія та проповіді на різні духовні та патріотичні теми. Головна мета такого духовно-мистецького заходу – спонукати свідомих християн-українців не бути байдужими до нашої спільної проблеми: значного поширення алкоголізму в Україні.

По закінченню концерту в рамках програми "Вставайте, ходімо!" присутнім роздали книжечки курсу лекцій з собріології, а також для шкіл і церков міста – книжки Василя Лаби "Не пиймо, хлопці, Україна просить!".

На концерт у Чишках зібралися діти, молодь і старші люди на чолі зі своїм парохом. Артистів привітав заступник голови Пустомитівської районної ради Іван Мудрий.

Присутні мали можливість почути пісні про Бога, Богородицю, про найсвятіше для кожного – маму, Батьківщину, церкву, віру, а також поміркувати і застановитися над проблемою алкоголізму в Україні.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ