Курсант ДЮІ затримав зухвалих крадіїв та передав до рук правоохоронців

Курсант ДЮІ затримав зухвалих крадіїв та передав до рук правоохоронців

23.09.13 13:00 0 2461
Нещодавно курсант 5-го курсу факультету підготовки фахівців для експертно-криміналістичних та слідчих підрозділів Донецького юридичного інституту Захар Баззаєв затримав зловмисників, які викрали сумку з особистими речами жителя Донецької області, після чого доправив крадіїв до Ворошилівського райвідділу міліції.

- Повертаючись з рідного навчального закладу додому, - розповідає Захар Баззаєв, - я зустрів сполоханого молодого чоловіка, що просив допомогти наздогнати зловмисників, які викрали у нього речі. Як виявилося, потерпілий відпочивав за день у парку, де у нього і поцупили сумку, в якій знаходилася велика сума грошей та новий спортивний костюм (потерпілий тільки-но повернувся із «заробітків»). А цього дня знову зустрів їх, на одному, до того ж, був викрадений костюм.

Спортивна підготовка, яку отримав у навчальному закладі, дозволила без проблем наздогнати молодиків. Звісно, я зателефонував начальнику відділу організації служби та узгодив з ним свої дії. Крадіїв доправив до Ворошилівського райвідділу міліції. Вчинив так, як велить мій обов’язок, не роздумуючи і не вагаючись.

У відділенні міліції молодики зізналися у скоєнні злочину. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ДЮІ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Від вибуху біля ...
Наступна новина: У Повєткіна вже думають з ...

КОМЕНТАРІ