На Полтавщині міліціонери знайшли дітей, які заблукали у лісі

На Полтавщині міліціонери знайшли дітей, які заблукали у лісі

23.09.13 13:06 0 858
На пошуки дітей відправилась максимальна кількість працівників Кременчуцького райвідділу міліції. До пошуків також долучились колеги з Комсомольського міськвідділу міліції та працівники лісового господарства.

21 вересня, близько 19 години вечора, до Кременчуцького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на телефон рятувальної служби звернувся 12-річний хлопчик. Дитина повідомила, що разом з двома друзями віком 12 та 15 років вони заблукали в лісі поблизу села Салівка і не можуть знайти дорогу.

«Всі міліціонери, котрі брали участь у розшуку дітей спрацювали оперативно і чітко. Злагоджена робота дала свій позитивний результат. Вже близько 20-ої години діти були знайдені», - говорить начальник Кременчуцького райвідділу міліції Володимир Зеленський.

Побачивши міліціонерів діти дуже зраділи. При спілкуванні хлопці зазначили, що не сподівалися на такий швидкий порятунок. Вони пояснили, що пішли в ліс по гриби. Захопившись збиранням, зайшли надто далеко і заблукали. А коли зрозуміли, що самотужки вибратися не зможуть, зателефонували до рятувальників.

Стражі порядку, упевнившись, що стан здоров’я дітей нормальний, дізнались адреси їх проживання та відвезли по домівках.

На щастя, все закінчилося добре. Батьки щиро подякували міліціонерам за допомогу і пообіцяли надалі контролювати дозвілля своїх дітей. У свою чергу юнаки також запевнили, що без супроводу дорослих більше в ліс не ходитимуть.

Кременчуцький РВ УМВС України в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Манчестер Сіті" - ...
Наступна новина: Тернопілля: на Борщівщині ...

КОМЕНТАРІ