Тернопілля: на Борщівщині за останній тиждень відкрили вже другий дитячий садок

Тернопілля: на Борщівщині за останній тиждень відкрили вже другий дитячий садок

23.09.13 13:08 0 954
На виконання завдань та з метою реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти – наше майбутнє» в селі Панівці Борщівського району відбулось урочисте відкриття дитячого дошкільного закладу.

Участь у відкритті дитячого садка взяв заступник голови-керівник апарату Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Желіховський. Він передав вітання мешканцям села від керівника області Валентина Хоптяна. За словами Юрія Желіховського, пріоритетом у роботі влади області є забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України з розширення мережі дошкільних навчальних закладів.

«Створення належних умов – є результатом забезпечення доступу дітей до дошкільної освіти в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України з розширення мережі дошкільних навчальних закладів. В цьому напрямку працюватимемо і надалі, щоб дошкільною освітою та належним вихованням охопити дітей у всіх населених пунктах району» - сказав голова Борщівської районної державної адміністрації Ярослав Верхола.

Нагадаємо, за останній тиждень у Борщівському районі відкрили вже другий дитячий садок. 19 вересня 2013 року відбулося урочисте відкриття дитячого дошкільного закладу «Вишиваночка» у с.Горошова.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ