У Камянці-Подільському влада влаштувала провокації під час зустрічі з народними депутатами від ВО «Свобода»

У Камянці-Подільському влада влаштувала провокації під час зустрічі з народними депутатами від ВО «Свобода»

23.09.13 19:34 0 1151
23 вересня 2013 року в місті Кам’янці-Подільському на Хмельниччині розпочалася зустріч народних депутатів від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Ірини Фаріон, Ігоря Сабія та Олександра Мирного з місцевими мешканцями. У міському будинку культури, де відбувається захід, присутні майже пів тисячі містян. Як і передбачалося, перед початком заходу навколо входів до будинку культури зібралися близько 70 «тітушок», які намагалися не допустити людей у середину зали. Проте всі охочі зустрітися з народними депутатами таки потрапили до приміщення завдяки зусиллям свободівців.

«Опісля того, як розпочалася зустріч, «тітушки» кинулися на прорив, виламали двері двох із трьох входів у будинок культури та намагалися потрапити в середину зали, де відбувається зустріч. Отримавши відсіч націоналістів, «тітушки» розпочали використовувати газові балончики. Проте потрапити до зали їм так і не вдалося – конфлікт вдалося локалізувати. Аби убезпечитися від подальших провокацій, народні депутати-свободівці Ігор Сабій, Олександр Мирний та частина присутніх на зустрічі людей вийшли із зали та проводять зустріч на вулиці», – розповів свободівець Олександр Симчишин.

Націоналіст також додав, що на місці подій перед початком конфлікту перебували міліціянити, однак жодних дій, аби зупинити свавілля найманців, не вживали. Тільки побачивши, що люди власними силами зупинили «тітушок», співробітники МВС почали вживати дій, аби припинити порушення законности.

Зараз зустріч у залі триває – там із містянами спілкується Ірина Фаріон. Також на вулиці з жителями спілкуються Ігор Сабій та Олександр Мирний.


Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 4)
Попередня новина: Хто не є платником ...
Наступна новина: Зміни у сплаті податку на ...

КОМЕНТАРІ