На Рівненщині визначили переможців чемпіонату МВС України зі службового двоборства

На Рівненщині визначили переможців чемпіонату МВС України зі службового двоборства

24.09.13 08:00 0 850
Переможцями змагань у командному заліку стала збірна ГУМВС України в Київській області, друге місце належить команді Внутрішніх військ, а третє отримали представники міліції Рівненщини.

Загалом 48 правоохоронців отримали медалі, грамоти та цінні подарунки за переможні місця у змаганнях в індивідуальному заліку у своїх вікових категоріях.

Участь у чемпіонаті взяли команди з усіх територіальних підрозділів внутрішніх справ, а також УМВС на залізницях і Головного управління внутрішніх військ. Міліціонери показали свою фізичну підготовку у кросі на три тисячі метрів, під час якого стріляли по мішенях після подолання першого та другого кілометрів дистанції.

— Хочу подякувати Міністру внутрішніх справ, що надав можливість вперше в історії МВС провести на Рівненщині чемпіонат зі службового двоборства, — зазначив начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко. — Ця подія показала, що ми можемо приймати змагання вищого класу. Головне, що й учасники, і суддівський корпус задоволені такою організацією.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Барси" поступилися ...
Наступна новина: У Кенії арештували 10 ...

КОМЕНТАРІ