У Львівській області Михайло Задорожний взяв участь у святкуванні Дня Дрогобича

У Львівській області Михайло Задорожний взяв участь у святкуванні Дня Дрогобича

24.09.13 08:18 0 677
22 вересня 2013 року відбулося святкування Дня міста Дрогобич. Від імени голови Львівської обласної ради та депутатського корпусу громаду та гостей міста зі святом привітав депутат Львівської обласної ради свободівець Михайло Задорожний.

У вітальному слові Михайло Задорожний, зокрема, зазначив: "Дрогобич має більш ніж 900-літню історію. Наші предки залишили нам дуже гарне місто. У Дрогобичі народилися і жили багато відомих постатей, які вписані золотими літерами в історію не тільки України, а й усієї Европи. Тут народився Юрій Котермак (Юрій Дрогобич) – ректор Болонського університету, філософ, професор, астроном, учнем якого був видатний астролог Коперник. У Дрогобичі народився й виріс Григорій Коссак – полководець Західноукраїнської Народної Республіки. Також тут навчався й закінчив гімназію Іван Франко. Дмитро Грицай – генерал-хорунжий Української Повстанської Армії, який стояв пліч-о пліч з Романом Шухевичем у боротьбі за незалежність України, теж навчався у Дрогобицькій гімназії. Ми зобов'язані зберегти наше місто для нащадків, зробити його кращим, аби наші діти і внуки могли пишатися тим, що народилися в Дрогобичі".

Михайло Задорожний також запевнив містян, що Львівська обласна рада готова всіляко сприяти органам місцевого самоврядування у їхній праці на благо міста.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські міліціонери ...
Наступна новина: Тернопілля: влада області ...

КОМЕНТАРІ