На Львівщині відбулись зональні змагання з міні-футболу чемпіонату департаменту ДСБЕЗ МВС України "Золотий Грифон"

На Львівщині відбулись зональні змагання з міні-футболу чемпіонату департаменту ДСБЕЗ МВС України "Золотий Грифон"

24.09.13 08:54 0 794
З метою активізації спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи серед працівників структурних підрозділів органів внутрішніх справ, пропаганди фізичної культури та популяризації професійно-прикладних видів спорту, під егідою керівництва Департаменту ДСБЕЗ МВС України вже 4-й рік поспіль проводиться турнір з міні-футболу серед працівників Державної служби боротьби з економічною злочинністю.

На професійному футбольному полі ФСТ «Динамо» зійшлися команди підрозділів Державної служби боротьби з економічною злочинністю Волинської, Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської та Львівської областей. Особливістю змагань являється те, що на спортивному майданчику мають приймати участь не менше 2-ох гравців віком понад 35 років.

Урочисто відкрив змагання начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк, який побажав учасникам змагань щоб гравці усіх команд із повагою ставились до суперників та за час проведення змагань не допустили травм.

Розпочались футбольні баталії, а з ними й інтрига – хто стане переможцем на спортивній арені, яка трималася до останньої секунди кожного матчу.

І лише фінальний сигнал арбітра та овації, що зірвалися на трибунах, сповістили про переможця зонального турніру Західного регіону «Золотого грифона – 2013» – команду ДСБЕЗ Львівської області, якою було продемонстровано вболівальникам справжній футбол, підтвердивши цим і свою спортивну майстерність та показавши рівень футболу, вартий професійних команд. Команда із Закарпаття зайняла другу сходинку п’єдесталу, а третє місце – команда ДСБЕЗ Івано-Франківської області.

Слід відзначити і найкращого бомбардира змагань, яким став львів’янин - Михайло Максименко. Надійно захищав сітку воріт Вайнагій Андрій з команди ДСБЕЗ Закарпатської області та який отримав приз найкращого воротаря турніру. Кращим нападником визначено тернопільчанин Романа Мазура та найкращим захисником Андрія Гулу з Івано-Франківської області.

Що ж побажаємо нашим спортсменам - оперативникам подальших успіхів у баталіях на міні-футбольних майданчиках!

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ