У Львівській області святкування Різдва Пресвятої Богородиці з правоохоронцями

У Львівській області святкування Різдва Пресвятої Богородиці з правоохоронцями

24.09.13 08:12 0 810
Дрогобицькі правоохоронці спільно з членами громадського формування з охорони громадського порядку“Варта”забезпечували правопорядок під час урочистостей з нагоди релігійного свята Різдва Пресвятої Богородиці та чергової річниці заснування міста Дрогобича.

На допомогу правоохоронцям поспішили члени громадського формування “Варта». Спільно з працівниками Дрогобицького міського відділу міліції громадськість міста стежили за порядком у місті під час святкування культурних та релігійних заходів.

У день релігійного свята християнської церкви на честь Богородиці Діви Марії, дрогобичани святкували чергову річницю рідного міста. Стародавнє місто Дрогобич відоме, як батьківщина Юрія Дрогобича, українського митця Івана Франка.

Величний і особливий день для дрогобичан, багатий культурною спадщиною та релігійними традиціями. Цікаву святкову програму, наповнену різноманітними заходами запропонувала дрогобичанам міська влада, низку традиційних фестивалів, розважальних шоу, концертні програми.

Смачний традиційний фестиваль «Дрогобицькі цибульники», за перше місце і найсмачніші страви змагались школярі дрогобицьких шкіл. В центрі міста панувала атмосфера тепла і затишку, під час цього заходу дрогобичани та гості міста мали можливість дегустувати страви та визначати переможців.

Не обійшлося без традиційного свята меду та святкового куліша. О 14 годині відбувся парад казкових героїв, свято близнюків, фестиваль української пісні. Окрім художніх та мистецьких колективів міст Дрогобича та Стебника дрогобичан та гостей міста розважали зірки української естради.

Під час урочистого віче, яке відбулося на головному майдані міста, дрогобичан та гостей привітав мер міста Олексій Радзієвський.

Відсвяткувати цей величний день поспішило 5 тисяч дрогобичан та гостей міста, за громадським порядком стежили майже 70 правоохоронців Дрогобицького міського відділу міліції та 6 членів громадського формування з охорони громадського порядку “Варта”.

Наталя Постойко, Дрогобицький РВ

ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ