У Львові відбувся фінал Дитячого творчого конкурсу “Mini Miss & Mini Mister України 2013″

У Львові відбувся фінал Дитячого творчого конкурсу “Mini Miss & Mini Mister України 2013″

24.09.13 08:15 0 725
19 – 22 вересня у Львові відбувся XV Ювілейний дитячий творчий конкурс “Mini Miss & mini Mister України 2013″.

Конкурс пройшов під егідою International Children’s Creative Contest “Mini Miss & Mini Mister World” за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

За словами начальника служби у справах дітей ОДА Володимира Лиса, у фіналі цьогорічного Національного конкурсу взяли участь 25 дітей з усіх куточків України.

Отож, лауреатами головних Титулів ” Mini Miss України 2013″ у віковій категорії 5-7 років стали Анастасія Сулим зі Львова; в категорії 8-10 років – киянка Олеся Махиня, а в категорії 11 -12 років Анастасія Твердохліб з міста Павлоград Дніпропетровської обл.

Титулу «Mini Mister України» були удостоєні 5-річний львів’янин Юрій Болеста; в категорії 8-10 років юний художник з Білої Церкви Олексій Гуртовий; у старшій віковій підгрупі – Станіслав Семенюк з міста Городенка що на Прикарпатті.

Титули віце Міні Міс Україна в різних вікових підгрупах здобули львів’яни Соломія Заболотна, Божена Брановська, Ірина Вротняк, Софія Брилінська, одеситки Олександра Беседовська та Христина Аншукова, представниці Запоріжжя Вікторія Смеюха та Єлізавета Тихомирова, нікопольчанка Єлізавета Караваєва.

Спеціальних титулів Міні міс талант були удостоєні Влада Глушко з Нікополя, Яна Ручинськата та Дарина Артищук зі Львова, та Майя Левченко зі Львова, також до них долучилась Оля Паращак з Дрогобича та Оля Шелест зі Львова.

Титул Міні Міс фото України удостоєні Вікторія Драчук зі Львова та Алевтина Кушнірук з Білої Церкви, а Міні Міс Артистичність - Олександра Кірмач з Білої Церкви.

Слід зазначити, що незабаром переможці Національного конкурсу представлятимуть Україну на конкурсі “Mini Miss & Mini Mister World.”

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліцейські медики ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ