У Львівській області керівник міської міліції роз'яснив ситуацію із плакатом

У Львівській області керівник міської міліції роз'яснив ситуацію із плакатом

24.09.13 08:27 0 873
Керівник міської міліції роз’яснив ситуацію із плакатом

Рішучі дії львівських правоохоронців та їхнє оперативне реагування на різні події — це ще один крок до того, що міліція в очікуванні нової місцевої реформи.

Як наслідок недавніх подій (нагадаємо, учора 22.09.2013 р. о 19:00 на Площі Ринок невідомі запалили димові шашки та розвісили плакат із простреленою головою людини, схожої на львівського мера Андрія Садового) начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко для прояснення ситуації провів брифінг за участю центральних і регіональних ЗМІ. За попередніми даними — випадкові перехожі затримали трьох підлітків. На одного з них, вказали, як на причетного до правопорушення.

Сергій Зюбаненко так прокоментував цей факт: «Оскільки затримані особи є неповнолітніми, їх, у присутності батьків, було запрошено до Галицького райвідділу міліції, де вони надали пояснення. Неповнолітні заперечили свою причетність. З офіційними заявами свідки події чи потерпілі не зверталися. Чи пов’язані ці події між собою встановить слідство ”.

Окрім того, очільник міської міліції запросив представників ЗМІ на прес-конференцію, що відбудеться 25 вересня у конференц-залі Львівського міського управління міліції. Обговорюватимуться питання щодо комплексної реформи львівської міліції.

Запрошено усіх бажаючих взяти активну участь.

Прес-служба

Львівського міського управління міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку відключення ...

КОМЕНТАРІ