Закарпатська область: через людську необережность вогняна стихія ледь не знищила магазин та літню кухню

Закарпатська область: через людську необережность вогняна стихія ледь не знищила магазин та літню кухню

24.09.13 08:17 0 655
21 вересня о 20:45 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в магазині на вулиці Оноківській в обласному центрі Закарпаття.

Вогнеборцям 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які прибули за викликом, знадобилось 20 хвилин, щоб локалізувати дану пожежу. А майже через годину дана пожежа була повністю ліквідована. Наслідком пожежі стали: знищене речове майно та пошкоджені металеві двері. Прямі збитки, завдані вогняною стихією, встановлюються.

Того ж дня о 22:28 на пункт зв’язку 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Іршава повідомили про пожежу в літній кухні на вулиці Центральній, що в селі Приборжавське Іршавського району.

Унаслідок пожежі знищені: ліжко, двері та вікно спальної кімнати, яка й стала осередком загорання. Проте, завдяки вправним діям вогнеборців 12-го Державного пожежно-рятувального поста с. Довге, врятувати від остаточного знищення весь житловий будинок таки вдалось.

Ймовірною причиною пожежі в обох випадках вважається необережне поводження з вогнем під час паління. Так, знехтувавши елементарними правилами особистої та пожежної безпеки, людські дії стали причиною значних матеріальних збитків.

Травмованих та загиблих немає.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: Рівненські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ