В Луцьку депутати працюють у комісіях

В Луцьку депутати працюють у комісіях

24.09.13 08:30 0 781
25 вересня відбудеться 45-та сесія міської ради. Нині ж депутати беруть участь у роботі постійних комісій. на своє засідання зібралися члени постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Участь у її роботі взяли депутати Олег Чернецький, Іван Корчук, Юрій Корольчук, Антон Сосновський, Анатолій Бірюков, Сергій Григоренко, Андрій Осіпов, заступник міського голови Лариса Соколовська.

Жваве обговорення у членів комісії викликало питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 26.12.2012 № 36/5 «Про бюджет міста на 2013 рік», з врахуванням змін, внесених міською радою». У присутніх виникло багато запитань до доповідача - начальника управління фінансів та бюджету Лілії Єлової та ряд пропозицій до запропонованого проекту рішення. Зокрема, їх озвучили Юрій Корольчук, Антон Сосновський, Олег Чернецький, Сергій Григоренко.

Заступник міського голови Лариса Соколовська поінформувала присутніх про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2010 № 1/5 «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради». Вона зауважила, що цим рішенням пропонується вивести зі складу виконкому Романа Крохмаля, а замість нього пропонується включити до його складу начальника Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Василя Марчишака.

Члени комісії підтримали запропоновані зміни.

Також депутати розглянули питання: «Про запровадження у Луцькому підприємстві електротранспорту заходів фінансового оздоровлення та мораторію на задоволення вимог кредиторів», «Про Програму зайнятості населення міста Луцька на період до 2017 року», «Про стан підготовки міста до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 рр», «Про затвердження статуту Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування у новій редакції», «Про затвердження статуту Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» у новій редакції» та інші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Реверсу газу зі Словаччини ...

КОМЕНТАРІ