В Луцьку відбулися урочистості з нагоди Дня фармацевтичного працівника

В Луцьку відбулися урочистості з нагоди Дня фармацевтичного працівника

24.09.13 08:03 0 714
Багато теплих слів прозвучало в адрес ветеранів галузі, які створювали аптечну мережу Волині, усім їм було вручено квіти.

Від обласної влади фармацевтів привітали та вручили відзнаки перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Башкаленко та перший заступник голови обласної ради Юрій Лобач.

Міський голова Микола Романюк у вітальному слові відзначив: «У нас тепер є екстрена і невідкладна допомога, але першу допомогу надаєте ви, коли люди звертаються до вас зі своїми болями». Він подякував від лучан за хорошу роботу, показником якої є те, що до міської влади не надходило жодної скарги на роботу фармацевтів. Міський голова побажав усім щастя, здоров’я і вручив Подяки за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у розвиток фармацевтичної галузі міста Луцька, а також з нагоди професійного свята – Дня фармацевтичного працівника: Бондаруку Валерію Анатолійовичу, комерційному директору товариства з обмеженою відповідальністю «Волиньфарм», депутату Луцької міської ради; Голуб Нелі Юріївні, першому заступнику директора державного виробничо-торгового підприємства «Волиньфармпостач»; Доліку Ярославу Федоровичу, голові товариства з обмеженою відповідальністю «Ремедікал»; Майструк Катерині Анатоліївні, завідувачу аптекою № 23 товариства з обмеженою відповідальністю «Сальве»; Мікульській Майї Альвінгівні, провізору, завідувачці аптекою № 17 у м. Луцьку товариства з обмеженою відповідальністю «Волиньфарм»; Столярчук Любові Федорівні, завідувачу аптечним пунктом № 1 аптеки № 102 у м. Луцьку державного виробничо-торгового підприємства «Волиньфармпостач».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ