"Студентська Свобода" – співорганізатор першої спартакіяди серед вишів Тернополя

"Студентська Свобода" – співорганізатор першої спартакіяди серед вишів Тернополя

24.09.13 08:38 0 1013
22 вересня 2013 року завершилася перша студентська спартакіяда серед вишів Тернополя. Цього дня на міському стадіоні нагородили переможців. До організації змагань активно долучилася Тернопільська обласна молодіжна громадська організація "Студентська Свобода".

"Змагання серед вишів проводили у Тернополі вперше, – зазначив свободівець, заступник міського голови Леонід Бицюра. – Метою заходу була не тільки пропаганда здорового способу життя та залучення молоді до занять спортом, а насамперед спроба об'єднати студентство міста. Гадаю, нам це вдалося".

Участь у 2-денних змаганнях взяли близько 200 студентів 6 вищих навчальних закладів міста. Студенти демонстрували свою майстерність в 11 видах спорту. За результатами змагань перемогу в спартакіяді – команда ТНЕУ.

"Дуже приємно, що відбуваються такі заходи, – наголосив голова "Студентської Свободи" Ростислав Мороз. – ми закликаємо всіх до здорового способу життя, адже здорова молодь – запорука успішної держави. Від імени нашої організації хочу нагородити команди червоно-чорними стягами і книгами Юрія Горліса-Горського "Холодний Яр". Нехай ця книга стане настільною для кожного українця, адже ми – майбутнє нації, і від нас залежить, яким буде завтрашній день".

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З початку року Волинь ...
Наступна новина: Кранчар дебютував у складі ...

КОМЕНТАРІ