Збірна України вилетіла з елітного дивізіону серії Гран-прі з регбі-7

Збірна України вилетіла з елітного дивізіону серії Гран-прі з регбі-7

24.09.13 08:29 0 697
21-22 вересня у Бухаресті відбувся фінальний тур Гран-прі Європи з регбі-7, на якому, для збереження прописки в еліті, Україні необхідно було опинитися не нижче Грузії чи Німеччини. Про це повідомило видання "Чемпіон".

На груповому етапі українська збірна потрапила на національні команди Росії, Франції, Шотландії, Іспанії та Німеччини, пише офіційний сайт Федерації регбі України.

Уже стартова гра із шотландцями показала, що "жовто-синім" доведеться не солодко. Шотландія крупно перемогла з рахунком 41:7.

У грі з Іспанією Україна програла - 5:33. Не змогли українці протиставити щось і Німеччині - 0:28. У заключній зустрічі суботи Франція на класі перемогла Україну 40:5.

В останньому матчі групового етапу Росія всуху розгромила Україну 33:0, про що вже повідомлялося.

Посівши останнє місце у пулі, підопічні Олега Залізного змушені були боротися за 9-12 місця. Враховуючи, що Німеччина та Грузія вийшли у плей-офф за 5-8 місця, стало зрозуміло, що Україна залишає елітний дивізіон.

У підсумку Україна програла ще і Вельсу (5:28) і вдруге Іспанії (5:21).

Зазначимо, що чемпіоном Європи, як і у минулому сезоні, стала Англія, яка обіграла у фіналі Францію 31:7. Бронзу завоювала Росія.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі відбулись ...
Наступна новина: Керівництво ...

КОМЕНТАРІ