У львівському терцентрі вивчають історію партизансько-визвольного руху

У львівському терцентрі вивчають історію партизансько-визвольного руху

24.09.13 10:16 0 924
Львів соціальний. В понеділок 23 вересня дідусі та бабусі, які отримують послуги у львівському міському терцентрі переглянуть два фільми з циклу "Ціна перемоги», фільм перший «Партизани. Невідоме» та фільм другий «УПА».

Третя сила», в яких показано документальні свідчення про історичні події періодів під час Другої Світової війни та повоєнних років. Перегляд пройшов у центрі дозвілля для літніх людей при Храмі святого Климента Папи, що за адресою: вул. Ген. Т. Чупрники, 70.

— Щоби дати оцінку історичним подіям, які відбулись в часи Другої Світової війни та опісля, за участю Партизанського руху радянської армії та Української повстанської армії, важливо володіти інформацією всіх сторін учасників тих подій, особливо розсекреченим відомостями, які не розголошували в період дії пропагандистської системи СРСР. Нам же важливо донести факти, а не нав’язувати думки, оскільки відомо, об’єктивне розуміння історії приходить після вивчення фактів і їх співставлення з інформацією, яку поширюють чи поширювали різні джерела, соціальний робітник львівського міського терцентру Наталя Колодій

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, створено з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

Бажаючі брати участь у заходах дозвілля львівського міського терцентру можуть звертатись у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233 10 49

Цікаво знати: Протинімецький фронт ОУН і УПА, який виник на початку 1943 р. і проіснував до середини 1944 р., відіграв винятково важливу роль в українському русі опору в роки Другої світової війни. Збройний виступ проти нацистської Німеччини, яка категорично заперечувала можливість існування самостійної України, дозволив ОУН(Б) згуртувати в лавах УПА тисячі українських патріотів і об'єднати їх навколо ідеї боротьби за Українську самостійну соборну державу.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі дитина ...
Наступна новина: Олексій Кайда: ...

КОМЕНТАРІ