У Львові рада виділила на піскосуміш 2 млн грн.

У Львові рада виділила на піскосуміш 2 млн грн.

24.09.13 11:31 0 872
Згідно пропозицій районних адміністрацій, виконавчий комітет Львівської міської ради пропонував збільшити видатки на придбання піщано-соляної суміші на 3 млн 229 тис грн.. Однак рада, вносячи зміни до міського бюджету, виділила на наці потреби лише 2 млн грн.

— Яка буде зима в ці місяці, ми не можемо прогнозувати. Люди кажуть, що це буде найхолодніша зима за останні сто років. Тому ми повинні буди готові, щоб не було форс-мажорів, адже мова йде про безпеку городян. — Андрій Садовий, міський голова Львова

Як повідомив перший заступник міського голови Олег Синютка, станом на з минулої зими залишки піскосумі є лише у 2 районних адміністрацій міста, і їх вистачить приблизно на 2-3 дні.

Також ухвалою міської ради було збільшено доходи і видатки загального та спеціального фондів міського бюджету на 10,5 млн грн. за рахунок субвенції з держбюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах, на 1 млн 166 тис грн. субвенції з обласного бюджету та було схвалено перерозподіл субвенції з держбюджету та збільшено видатки на компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом на суму 5 млн грн.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ