Внаслідок ДТП на Закарпатті одна людина загинула, дев'ятеро травмовано

Внаслідок ДТП на Закарпатті одна людина загинула, дев'ятеро травмовано

24.09.13 14:57 0 950
Усі травмовані – це туристи, які відпочивали в санаторії Свалявського району.

Вечірньої пори 22 вересня до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про ДТП, яке трапилось на автодорозі сполученням «Мукачево-Рогатин» неподалік села Верхній Коропець Мукачівського району.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво міськвідділу міліції. Як з`ясувалось, мікроавтобус марки «Volkswagen Transporter» під керуванням 60-річного мешканця Свалявського району, рухаючись в напрямку м.Мукачева, намагаючись уникнути наїзду на пішохода, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху транспортних засобів. При цьому водій скоїв наїзд на пішохода та з`їхав у кювет, де перекинувся.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 48-річний пішохід загинув, а водій та 8 пасажирів, серед яких була й 2-річна дівчинка з Одеської області, травмувались. Дорослі потерпілі з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до Мукачівської ЦРЛ, а малолітню дитину з попереднім діагнозом: забійно-різана рана спини, забій поперекового відділу хребта, садна потилиці, гомілки госпіталізували до травматологічного відділення обласної дитячої клінічної лікарні в Мукачеві.

- За даним фактом відкрите кримінальне провадження згідно з ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами), - повідомляє начальник УДАІ УМВС полковник міліції Михайло Бойчук. - Тривають досудові перевірки. Водночас хочу звернутися до всіх учасників дорожнього руху: як водіїв, так і пішоходів й велосипедистів. З настанням осені темніє швидше, дорожнє покриття часто слизьке від дощів. За статистикою, лише за вересень на дорогах області сталося 46 дорожньо-транспортних пригод, в яких 10 осіб загинуло й 59 травмовано. Для порівняння, з початку року й до серпня у ДТП загинуло 60 чоловік. Тож варто бути особливо обережним на дорозі, цим ви порятуєте власне й чуже життя.

Мукачівський МВ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ