Борці з організованою злочинністю підбили підсумки футбольних змагань

Борці з організованою злочинністю підбили підсумки футбольних змагань

24.09.13 15:34 0 868
Завершився чемпіонат з міні-футболу серед команд спецпідрозділів по боротьбі з організованою злочинністю МВС України «Георгіївський кубок - 2013». Команди з усіх куточків України виборювали право називатися найкращими.

Турнір серед спецпідрозділів БОЗ проводиться вперше. У чемпіонаті прийняло участь 27 команд, які у 5 регіонах України змагалися за місце у фіналі. За результатами проведення відбіркових турів до наступного етапу потрапило 6 найсильніших команд: Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю, Донецької, Волинської, Миколаївської, Чернівецької областей та міста Києва.

Фінальний тур змагань проходив у столиці впродовж трьох днів. Вже першіматчі показали, що боротьба за призові місця буде напруженою та запеклою. Жагу до перемоги не охолодила навіть холодна та дощова погода.

Перші два дні турніру проходили за кільцевою системою, де визначилися учасники плей-оф. У видовищній та напруженій грі за перше місце перемогу здобула команда Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю, почесне друге місце посіла Чернівецька область. Третє місце, перегравши Донецьк, зайняла команда міста Києва.

Із заслуженою перемогою призерів привітав начальник ГУБОЗ МВС України генерал-майор міліції Станіслав Рогозін, який вручив командам та кращим гравцям дипломи, медалі, пам'ятні подарунки.

За словами керівника ГУБОЗ, цей чемпіонат дає можливість працівникам проявляти якості, які щодня необхідні в службі – взаємодопомога, підтримка, стратегічне мислення. На чемпіонаті започатковано традицію, за якою право проведення змагань надається команді-переможниці. Так як організатор цьогорічного турніру здобув перше місце, наступний чемпіонат проведе срібний призер – команда Чернівецької області.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Ірина Сех вимагає від ...

КОМЕНТАРІ