Сім'я Черних подякувала правоохоронця за сумлінне виконання службового обов'язку

Сім'я Черних подякувала правоохоронця за сумлінне виконання службового обов'язку

24.09.13 17:08 0 870
На ім'я начальника ГУМВС України у Луганській області генерал-лейтенанта міліції Євгена Польського надійшов лист від жителя кв. Волкова обласного центру Юрія Миколайовича Черниха.

Луганчанин дякує оперуповноваженому сектору карного розшуку Ленінського РВ ЛМУ ГУМВС України у Луганській області лейтенанту міліції Олексію Бондаренку за сумлінне виконання службового обов'язку.

Наприкінці серпня до кв. Волкова серед білого дня зловмисник вирвав з рук дружини Юрія Миколайовича сумку з документами і грошима і втік.

Того ж дня оперуповноважений карного розшуку Олексій Бондаренко у справах служби перебував у Жовтневому районі. По рації від оперативного чергового він отримав орієнтування, в якому зазначалися прикмети підозрюваного у скоєнні грабежу. Незабаром лейтенант міліції звернув увагу на молодика, за описом схожого на хлопця, який вчинив зухвалий злочин. Той поводився підозріло, йшов, озираючись по сторонах, перераховуючи на ходу гроші. Олексій Бондаренко підійшов до нього і, пред'явивши службове посвідчення, представився. Але, навіть не дослухавши міліціонера, молодий чоловік кинувся тікати. Олексій наздогнав втікача, і не зважаючи на його відчайдушний опір, утримував його до приїзду слідчо-оперативної групи. Затриманого молодика потерпіла Людмила Черних упізнала. А грабіжник показав те місце, де позбувся головного речового доказу – сумки. Як з'ясувалося, у затриманого вже були проблеми із законом. Він раніше був засуджений за розбійний напад.

Сім'я Черних у листі дякує всім співробітникам міліції «за чіткість і оперативність у розкритті цього правопорушення».

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Затриманому молодику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

«Наша сім'я висловлює впевненість у тому, - закінчує свій лист Юрій Миколайович, - що весь особовий склад ГУМВС і надалі забезпечуватиме стабільний правопорядок, захист прав і свобод кожного громадянина в інтересах суспільства».

Прес-служба ЛМУ ГУМВС

України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луганську працівники ...

КОМЕНТАРІ