Керівництво севастопольської міліції продовжує проводити зустрічі з трудовими колективами

Керівництво севастопольської міліції продовжує проводити зустрічі з трудовими колективами

24.09.13 08:30 0 745
Днями з співробітниками «Укрпошти» зустрівся заступник начальника Управління - начальник кримінальної міліції В'ячеслав Аброськін.

В'ячеслав Васильович розповів присутнім про стан криміногенної обстановки в Севастополі і заходи, прийняті міліцією з профілактики кримінальних правопорушень, а також охорони громадського порядку і безпеки громадян.

Більш детально В'ячеслав Васильович розповів про кримінальні правопорушення скоєні стосовно працівників «Укрпошти». Зокрема він зазначив, що з початку року на території України зареєстровано 90 таких правопорушень. На щастя, у нашому місті таких фактів зареєстровано не було.

Серед зареєстрованих кримінальних правопорушень більшість - майнової спрямованості: крадіжки, грабежі, розбійні напади та хуліганства.

Найчастіше такі кримінальні правопорушення відбуваються у сільській місцевості, це обумовлено малою щільністю населення, віком потерпілих, їх статтю і доступністю інформації про дату, час і маршрут руху листоноші. Крадіжки, як правило, відбуваються в нічний час шляхом злому замків, дверей або вікон відділень пошти.

На жаль, мають місце і вбивства листонош, в Україні зареєстровано два таких факти.

З метою профілактики правопорушень стосовно листонош учасники зустрічі ухвалили спільне рішення. Систематично змінювати дату, час і маршрут руху листонош, розглянути питання про фізичну охорону листонош співробітниками ВДСО УМВС. Спільно із співробітниками міліції розробити інструкцію про заходи безпеки листонош при доставлянні кореспонденції та грошових коштів адресату, а також про порядок дій при вчинення стосовно них кримінальних правопорушень . За відсутності охоронної сигналізації у відділенні пошти, провести робочу зустріч з представниками ВДСО УМВС, на якій розглянути можливість встановлення охоронної сигналізації або тривожної кнопки, а так само обладнати вікна якісними гратами.

Сектор зв'язків з громадськістю УМВС України

у м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ