На Тернопіллі іноземця затримали з наркотиками

На Тернопіллі іноземця затримали з наркотиками

24.09.13 08:06 0 820
Дільничні інспектори, які обслуговують Підгаєцький район, затримали громадянина Росії із сумкою наркосировини. Чоловік запевняв, що макову соломку, заготовляв для власних потреб, про те не виключено, що «урожай» міг потрапити в чужі руки.

Як згодом пояснив правоохоронцям 49-річний осетинець, на Тернопільщину він приїхав у пошуках роботи. Проте налагодити життя завадила давня пристрасть до дурману, через яку, до слова вже не одноразово побував на лаві підсудних.

У пошуках забороненої сировини, за порадою знайомих попрямував на Підгаєччину. До села Шумляни, а саме там планував зібрати врожай маку, добрався рейсовим автобусом під вечір. Не зволікаючи, пішов городами. На одному таки знайшов те, що шукав. Нарізав і поскладав до сумки понад чверть тисячі макових головок, а це майже півкілограма соломки.

Із «здобиччю» уже зібрався рушати до обласного центру, та заїжджого іноземця помітили дільничні інспектори. На запитання, хто такий і що робить на Підгаєччині, чоловік спочатку пробував відбрехатися, та коли міліціонери попросили викласти вміст дорожньої сумки, зрозумів, що відступати нікуди.

Щодо 49-річного росіянина відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 309 Кримінального кодексу. Проводиться досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС

України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відкрито ...
Наступна новина: Луцьк: «Система ...

КОМЕНТАРІ