Волинські дітлахи змагалися за першість у "Футболі без меж"

Волинські дітлахи змагалися за першість у "Футболі без меж"

24.09.13 13:38 0 896
Футбольний турнір виявився для учасників неабияким випробуванням на витривалість у досягненні поставленої мети.

Під патронатом управління МВС України у Волинській області та безпосередньо відділу кримінальної міліції у справах дітей на базі спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті» відбулися змагання з міні-футболу «Футбол без меж». Також до проведення заходу долучилися голова Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників міліції Володимир Буравський, настоятель храму святого Георгія Побідоносця протоієрей Олександр Мазурак та представники соціальних служб області.

«Футбол без меж» був організований для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, вихованців шкіл-інтернатів та дітей, які перебувають на профілактичному обліку у міліції, як такі, що схильні до вчинення кримінальних правопорушень.

– Ми намагаємося долучити молоде покоління до здорового способу життя і разом з тим показати, що у будь-яких змаганнях та життєвих перепонах працівники міліції завжди готові підтримати та допомогти, – наголосив заступник начальника управління – начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Поліщук.

Свято розпочалося з урочистого відкриття. Кілька напутніх слів від організаторів та Святе Письмо з рук представників духовенства додали сил у майбутній грі.

Вісім команд по вісім учасників (усього 64 юнаки) боролися за пальму першості. Спостерігати за напруженою грою було важко, адже щокілька хвилин результати змінювалися. Кількагодинний «бій» – і уже стомлені та схвильовані футболісти з нетерпінням чекають суддівського вердикту.

Першість у змаганнях «Футболу без меж» здобула команда Люблинецької школи-інтернату Ковельського району. Незважаючи на те, що всі члени команди вже кілька років займаються футболом це була їхня перша абсолютна перемога, яка відтепер спонукатиме хлопців до нових звершень.

Кубок тріумфаторів та золоті медалі гравцям вручив заступник начальника обласного управління міліції Володимир Поліщук.

Усі учасники футбольних змагань отримали від міліціонерів та представників соціальних служб Волині подарунки на згадку про цікавий день та безкоштовні абонементи до кінотеатру від керівництва розважального комплексу «Адреналін Сіті».

За кілька годин всі учасники футбольного турніру встигли познайомитися, поспілкуватися та обмінятися власним досвідом, як правильно діяти у спортивній грі і яких помилок допускати не можна. Крім улюбленого заняття, в них виявилося багато інших тем для обговорення, які вони продовжили під час святкового обіду із солодощами.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Поняття "хабар" ...
Наступна новина: В Закарпатській області за ...

КОМЕНТАРІ