Олександр Башкаленко: Волинь вцілому готова до опалювального сезону, наразі лише тривають окремі підготовчі роботи

Олександр Башкаленко: Волинь вцілому готова до опалювального сезону, наразі лише тривають окремі підготовчі роботи

24.09.13 13:53 0 884
Волинь вцілому готова до опалювального сезону, наразі лише тривають окремі підготовчі роботи, - констатував перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Розроблені та затверджені заходи з підготовки підприємств житлово-комунального господарства і паливно-енергетичного комплексу», - додав він.

Олександр Башкаленко також поінформував, що учора підписав розпорядження про початок опалювального сезону на 2013/2014 роки. «Опалювати приміщення розпочнемо з моменту встановлення середньодобової температури упродовж трьох днів +8 градусів за Цельсієм. Насамперед еплопостачання та гаряче водопостачання здійснюватимуть у дитячі, лікувальні, учбові заклади, будинки-інтернати для інвалідів та престарілих», - зазначив він.

Також членами комісії затверджено План заходів щодо попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в осінньо-зимовий період 2013/2014 рр. Як доповів начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак, нині уже на 66% сформовані запаси піску, заключені угоди на придбання солі, незабаром укладуть договори на залучення техніки.

Олександр Башкаленко дав завдання зробити аналіз наявної техніки та, при потребі, відремонтувати її. Також зобов’язав створити обласну аварійно-диспетчерські служби з цілодобовим чергуванням. Крім цього, необхідно провести заходи з керівниками житлово-комунальних господарств щодо приведення будинків у належний протипожежний стан та недопущення сторонніх осіб у підвальні та горищні приміщення.

«А щоб економити енергоресурси, теплопостачальні підприємства Волині мають суворо дотримуватимуться температурних графіків у роботі котелень», - апелював перший заступник голови облдержадміністрації до керівників профільних управлінь.

Щодо розрахунків за спожиті енергоносії, то як наголошувалось, за 8 місяців ц.р. стан оплати за електроенергію становить 107,8%, а за природний газ – 98%.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Чернігові встановлено ...

КОМЕНТАРІ