В Закарпатській області свалявські правоохоронці забезпечували порядок під час святкування дня міста

В Закарпатській області свалявські правоохоронці забезпечували порядок під час святкування дня міста

24.09.13 13:49 0 876
21 вересня Сваляві виповнилося 777 років. З цієї нагоди в місті відбулося ряд урочистих заходів, в яких взяло участь керівництво області та чимало жителів і гостей.

На вулицях було влаштовано виставки–продаж різноманітної продукції та пересувну торгівлю.

Урочистості з нагоди Дня міста розпочалось з покладання квітів Венеліну-Гуці, Томашу Масарику, Івану Франку, Воїнам-визволителям. Під звуки фольклорного ансамблю «Руснаки» перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Ігор Свищо та міський голова Сваляви Іван Ланьо урочисто відкрили монумент нашого земляка Василя Сарканича.

Святковий концерт розпочався з привітань та вручень дипломів – «почесних громадян міста» керівництвом області та району,а саме: першого заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Ігора Свищо, голови Свалявської райдержадміністрації Івана Дрогобецького, міського голови Івана Ланьо та багато інших. Після чого на сцену вийшли місцеві гурти й виконавці, а під вечір виступив популярний гурт «Діти Капітана Гранта» та співак Олександр Павлик.

Для спокійного відпочинку, недопущенням правопорушень до патрулювання вулиць міста було задіяно майже весь особовий склад Свалявського РВ УМВС , відряджених правоохоронців з сусідніх міськрайвідділів, два екіпажі УДАІ УМВС і бійців спецпідрозділу « Беркут».

Зі своєю роботою працівники міліції впорались на відмінно - злочинів і порушень громадського порядку в місті допущено не було. Керівництво району висловлює велику подяку правоохоронцям за забезпечення мирного відпочинку громадян.

Вікторія Калабішка

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Едмар: "Расизм? Навпаки - ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ