В Закарпатській області у Перечинській гіманзії вивчають правила дорожнього руху

В Закарпатській області у Перечинській гіманзії вивчають правила дорожнього руху

24.09.13 13:54 0 826
В рамках проведення місячника безпеки дорожньго руху у гімназії міста Перечина було проведено Урок правових знань. Учні 5-9 класів зібралися в актовому залі начального закладу, аби дружнім коллективом у невимушеній та веселій обстановці освоювати ази безпечного поводження на дорозі.

Правоохоронці району, уже за традицією, обовязкові гості на таких міроприємствах. Інспектор ВДАІ Перечинського райвіділу міліції Руслан Дюгованець охарактеризував стан аварійності на дорогах району, розповів учням про основні правила дорожнього руху, яких потрібно дотримуватися, аби не знайти клопоту на голову і собі, і батькам, і викладачам.

Восьмикласники у формі виступу агітбригади донесли до всіх необхідність знати та вивчати правила дорожнього руху. Грою малих артистів захоплювалися і гімназисти, і весь викладацький склад. Продовжився виховний захід грою-вікториною «Пішохід, велисипедист, водій». Три команди на чолі з капітанами взяли участь у конкурсах «Рух», «Перехід», «Заборона», «Збери знак», «Так чи ні?», «Знайди риму», «Відгадай загадки». Найцікавішим виявився конкурс «Збери знак». Біля ведучого лежали декілька розрізаних на частини дорожніх знаків. Кожна команда за лічені секунди мала зібрати один знак і назвати його значення. І, до речі, всі три команди чудово впорилися з цим завданням. Вкінці жюрі підвело підсумки та вручило призи переможцям. Міліціонерам подякували за практичну допомогу у проведенні уроку.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові встановлено ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ