Закарпаття: СТАН ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ ОБЛАСТІ

Закарпаття: СТАН ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ ОБЛАСТІ

24.09.13 14:00 0 799
Обговорили в облдержадміністрації

У понеділок, 23 вересня, під головуванням директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Маріанни Кляп відбулася нарада-семінар за участі начальників відділів та управлінь освіти, молоді та спорту райдержадміністрацій і міськвиконкомів, керівники освітніх установ.

Учасники наради обговорили стан підготовки до цьогорічного опалювального сезону, завершення ремонтних робіт, облаштування внутрішніх вбиралень у навчальних закладах області та застосування Типового положення про атестацію педагогічних працівників.

- Важливо, щоб в області було створено всі належні умови для здобуття дітьми якісної освіти. Необхідно дотримуватись усіх вимог щодо навантаження учнів та педагогів, виконання навчальних планів, програм. Окрему увагу, на виконання завдань глави держави, слід приділити дошкільній освіті, зокрема розширенню мережі дошкільних навчальних закладів, - зауважила Маріанна Кляп.

З метою виконання наказу Міністерства освіти і науки України керівники освітніх управлінь мають подати департаменту освіти узагальнену інформацію про навчальні заклади:

- Дану інформацію буде розміщено у Єдиній державній електронній базі з питань освіти, - наголосила начальник управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти облдержадміністрації Ганна Сопкова.

На нараді-семінарі також розглянуто питання щодо організації та проведення обласних заходів: «Ми таланти твої, Закарпаття!», свята з нагоди Дня працівників освіти, підведення підсумків Року дитячої творчості, конкурсу на кращий дошкільний навчальний заклад. Обговорено також питання, що розглядатимуться на колегії департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації у IV кварталі.

Прес-центр ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: ПриватБанк став найбільшим ...

КОМЕНТАРІ