Львівська "Свобода" вимагає від Садового назвати конкретну дату демонтажу самовільно встановлених металевих конструкцій з фасаду пам'ятки архітектури

Львівська "Свобода" вимагає від Садового назвати конкретну дату демонтажу самовільно встановлених металевих конструкцій з фасаду пам'ятки архітектури

24.09.13 15:23 0 882
Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді вимагає від міського голови А.Садового назвати конкретну дату демонтажу самовільно встановлених металевих конструкції з фасаду пам'ятки архітектури на вул. Сербській, 3. Про це 23 вересня 2013 року під час сесії Львівської міської ради заявив голова фракції ВО "Свобода" Маркіян Лопачак.

За словами депутата-свободівця, міські посадовці усіляко затягують процес демонтажу. Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради, замість захисту історичної спадщини Львова, своєю бездіяльністю сприяє руйнуванню пам'яток архітектури.

"Не секрет, що Андрія Садового і топ-менеджмент мережі ресторанів "Фест" пов'язують довгі і взаємовигідні бізнес-стосунки. Це й пояснює повну бездіяльність виконавчих органів влади в питанні захисту історичної спадщини міста. Якщо міський голова має в цьому бізнесі власний інтерес, свою частку – тоді нехай публічно це визнає. Бо найпростіше постійно наголошувати на власній неспроможності зупинити вакханалію, і розповідати про якусь "роботу в юридичній площині", – зазначив Маркіян Лопачак.

Той факт, що чиновники лише імітують боротьбу з окремими порушниками, підтверджує й голова комісії з питань законності Львівської міської ради свободівець Любомир Мельничук. "Адміністративна комісія могла ухвалити кілька рішень, розглядаючи питання самовільного встановлення металевих конструкцій на вул. Сербській 3. Вони відбулися приписом, хоча мали би ухвалити рішення про конфіскацію предмета, який спричинив адміністративне правопорушення. Не ухвалили, бо не хотіли", – зазначив Любомир Мельничук.

Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді вимагатиме звіту чиновників про заходи з демонтажу незаконно встановлених металевих конструкцій на вул. Сербській, 3 на наступному пленарному засіданні ЛМР. У разі подальшої бездіяльности депутати готові самостійно забезпечити демонтаж зазначених конструкцій.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Панькевич: ...

КОМЕНТАРІ