Ірина Сех вимагає від голови Львівської ОДА виділити кошти на ремонт опалення в Жовтанецькій школі

Ірина Сех вимагає від голови Львівської ОДА виділити кошти на ремонт опалення в Жовтанецькій школі

24.09.13 15:38 0 1038
Народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", голова Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Ірини Сех вимагає від голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука терміново виділити кошти для встановлення опалення в Жовтанецькій загальноосвітній школі Кам'янки-Бузького району. Про це йдеться в її депутатському зверненні, адресованому голові Львівської ОДА.

Як зазначила Ірина Сех, Жовтанецький навчально-виховний комплекс торік не опалювався, температура в приміщеннях узимку становила від +2 до +12 градусів. Львівська обласна рада в Програмі капітального будівництва об'єктів соціяльно-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів б'юджету розвитку на 2013 рік передбачила на реконструкцію системи опалення Жовтанецького НВК 245 тисяч гривень; на капітальний ремонт системи опалення – 245 тис. грн. Упродовж грудня 2012 року – серпня 2013 року досліджували стан системи опалення, складали кошторис робіт. Проте зараз, коли до опалювального сезону залишилося менше місяця, жодні роботи не проводяться.

Зважаючи на загрозу зриву опалювального сезону в Жовтанецькому навчально-виховному комплексі, Ірина Сех вимагає від голови Львівської ОДА терміново виділити кошти на реконструкцію системи опалення в цьому закладі.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Борці з організованою ...
Наступна новина: На Львівщині відбудуться ...

КОМЕНТАРІ