Яромир Самагальський: "Команда Садового вже традиційно вимагає додаткових коштів на роботи, виконання яких фактично перевірити неможливо"

Яромир Самагальський: "Команда Садового вже традиційно вимагає додаткових коштів на роботи, виконання яких фактично перевірити неможливо"

24.09.13 15:02 0 984
Уже стало традицією, що чиновники міського голови Львова Садового щороку вимагають у місцевих депутатів надати додаткові кошти на косіння трави, закупівлю піскосуміші тощо. Про це 23 вересня 2013 року заявив голова постійної депутатської комісії фінансів та планування б'юджету Львівської міськради свободівець Яромир Самагальський.

Як розповів націонаілст, депутати не отримали від чиновників чітких даних щодо необхідної кількости піскосуміші, яку використовує місто під час зимового періоду. "Всі дані відображаються тільки в актах виконаних робіт виконавчих органів влади, правдивість яких реально перевірити немає змоги. Торік на закупівлю піскосуміші з б'юджету надали 4 млн. грн. Під час формування міського б'юджету 2013 року на ці потреби ми заклали в б'юджеті вже 5 млн. грн. Проте представники львівського міськвиконкому говорять про нестачу цих грошей та вимагають від сесії додаткових 3,5 млн. грн. Безумовно, такий підхід до господарювання в нас викликає запитання", – зазначив свободівець.

За словами депутата, щодо цієї проблематики він поставив запитання міському голові під час колегії Львівської міськради. "Садовий запевнив, що розпорядиться дослідити це питання і дасть чітку відповідь. Однак від минулої колегії ніяких змін внесено не було. На пленарному засіданні сесії я звернувся до прокурора Львова, аби він детально розглянув ці вимоги чиновників. Можливо, хоч вони йому пояснять, навіщо місту потрібно у 2 рази більше коштів на піскосуміш, ніж попереднього року. Щоби під час різкого похолодання місто мало залишок асигнувань та змогу протидіяти негоді, ми пішли на компромісний варіянт – надали на ці потреби 2 млн. грн. Залишок цієї піскосуміші залишиться на наступний рік", – повідомив Яромир Самагальський.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Оперативна обстановка щодо ...

КОМЕНТАРІ