У Львівській області правоохоронці забезпечили правопорядок під час святкування Дня міста Соснівки

У Львівській області правоохоронці забезпечили правопорядок під час святкування Дня міста Соснівки

24.09.13 14:46 0 873
Працівники Червоноградського міського відділу міліції спільно з громадськими помічниками 22 вересня забезпечували охорона громадського порядку в місті Соснівка. Місто відзначало своє 56-річчя.

З цієї нагоди з 14.00 до 16.00 години на Вічевому майдані відбувалася виставка осінніх композицій, для дітей діяли батути та атракціони, а також відбулися спортивні заходи.

Мешканців міста та гостей розважали вокально-інструментальні, танцювальні колективи Соснівського народного дому «Галичанка» та «Викрутаси», після яких розпочалася урочиста частина. З нагоди Дня народження міста жителів привітали міські голови міста Червонограда Ігор Чудійович та мер міста Соснівки Євгенія Дуброва.

Для святочної громади міста виступали артисти української естради, а у міському парку культури імені Т.Шевченка, що в місті Червонограді, цього ж дня правоохоронці несли службу з охороні громадського порядку з нагоди святкування Свята осені.

Розпочалося свято традиційно - виставкою композицій з квітів і дарів природи. Тематика цьогорічного свята була присвячена 200-річчю від Дня народження Тараса Шевченка і носила назву «Свою Україну любіть!...»

Під час святкування даних заходів працівниками міліції було недопущено будь-яких порушень громадського порядку та безпеки громадян.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Девич: "Якщо будемо грати ...
Наступна новина: 43 вивільнених військових ...

КОМЕНТАРІ