На Львівщині відбудуться навчання для фахівців із соціальної роботи

На Львівщині відбудуться навчання для фахівців із соціальної роботи

24.09.13 15:44 0 1248
Львівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із Головним управлінням юстиції у Львівській області організовує проведення у місті Червонограді навчання для фахівців із соціальної роботи.

25 вересня 2013 року в місті Червонограді відбудеться семінар-навчання для фахівців із соціальної роботи Червоноградського міського та Сокальського, Жовківського, Радехівського, Кам’янка-Бузького районних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У семінарі-навчанні візьмуть участь 123 фахівці із соціальної роботи. Працівники Головного управління юстиції у Львівській області спільно з спеціалістами Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надаватимуть роз’яснення фахівцям із соціальної роботи з питань застосування норм чинного законодавства у галузі сім’ї, дітей та молоді.

Довідка:

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України до штату центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у 2012 році введено посади фахівців із соціальної роботи. У Львівській області їх чисельність складає 709 посад у районних та міських центрах соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех вимагає від ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ