Оржівський ОДЕК - чемпіон України серед аматорських команд

Оржівський ОДЕК - чемпіон України серед аматорських команд

24.09.13 14:20 0 874
Оржівський ОДЕК (Рівненська область) у фінальному матчі обіграв "Рух" (Винники, Львівська область) і став переможцем чемпіонату України серед аматорських команд 2013 року. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Фінальний матч чемпіонату України з футболу серед аматорів відбувся в смт. Лютіж (Київська область) на стадіоні "Діназ", пише офіційний сайт Федерації футболу України.

Першими у матчі відзначилися футболісти "Руху": Козловський прострілив з лівого флангу, а один із захисників ОДЕКу зрізав м'яч у власні ворота.

У компенсований арбітром час першого тайму ОДЕК відігрався: після розіграшу кутового Савицький ударом головою змусив капітулювати голкіпера суперників Шевчука.

Матч так і завершився внічию з рахунком 1:1. У додатковий час обидві команди грали в обережний футбол, побоюючись власних помилок у захисті.

Тому поєдинок дійшов до серії післяматчевих пенальті. У лотереї холоднокровнішими виявилися футболісти оржівського ОДЕКу - 4:3.

Бронзові нагороди отримали команди "Зоря" (Білозір'я, Черкаської області) та "Локомотив" (Куп'янськ, Харківської області).

Додамо, що цього року ОДЕК спробував сили у національному Кубку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ