В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано загоряння в господарчій будівлі

В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано загоряння в господарчій будівлі

24.09.13 13:43 0 896
23 вересня о 16:35 на пункт зв’язку 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини Новоград-Волинського району надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі, яка розташована у районному центрі.

До Служби порятунку «101» зателефонували власники споруди. В момент загоряння вони поралися по господарству. Побачивши задимлення, вони негайно викликали рятувальників.

На момент прибуття вогнеборців вогнем було охоплено горище будівлі. Проведеною розвідкою було встановлено, що господарча споруда складається з кількох кімнат: літньої кухні, курятника, свинарника та підсобних приміщень. Також була ймовірність перекидання вогню на житловий будинок, який розташований за 7-8 м від господарчої споруди. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС, займання було ліквідовано в найкоротші строки. Щоправда, вогонь встиг знищити дах та дерев’яне перекриття. Було пошкоджено також окремі речі, які знаходилися у господарчій будівлі. Постраждалих внаслідок події не виявлено.

Імовірна причина займання – несправність пічного опалення. Остаточна причина, а також сума збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку 29 вересня - ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ