Львівський підприємець порушив трудове законодавство на теренах Івано-Франківщини

Львівський підприємець порушив трудове законодавство на теренах Івано-Франківщини

24.09.13 18:24 0 847
Зокрема, здійснюючи торгівлю продовольчими товарами на території ринку та у торговому центрі, він використовував працю чотирьох найманих працівників, не узаконюючи з ними трудових відносин, тобто не укладаючи договорів.
Цих «трудових нелегалів» виявили під час перевірки працівники Івано-Франківської ДПІ. Вони також з‘ясували, що зарплату продавці отримували «у конвертах». Відповідно, податок на доходи фізичних осіб до бюджету не перераховувався.
На думку міських міндоходівців, відкриваючи свій бізнес у нашому місті, львів’янин сподівався, що діятиме на Прикарпатті безконтрольно. Але йому це не вдалося.
Для притягнення порушника до відповідальності матеріали перевірки направлено за місцем його реєстрації - до ГУ Міндоходів у Львівській області.
Загалом з початку року працівниками міської інспекції виявлено пів тисячі неоформлених належним чином найманих працівників, яким було виплачено близько 56 тис.грн. доходу. Внаслідок проведених заходів до місцевого бюджету додатково надійшло майже 13 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб.


Підготовлено інформаційно-комунікаційним
відділом ДПІ у м. Івано-Франківську
Головного управління Міндоходів
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Україні наступає епоха ...

КОМЕНТАРІ