Slando дізнався, що українці віддають задарма

Slando дізнався, що українці віддають задарма

24.09.13 18:34 0 1706
Українці готові задарма роздавати тварин та меблі, а от електроніку просто так не дарують. Про це свідчить дослідження аналітиків сайту приватних оголошень Slando, дослідивши, в яких розділах найчастіше з'являються пропозиції з відміткою «віддам задарма» замість цінника.
Більш за все оголошень на Slando, в котрих щось віддають задарма, знаходиться в рубриці «Тварини». Таких об'яв приблизно 16,5 тис. У більшості випадків це пропозиції кошенят та цуценят, проте тут можна знайти безкоштовні аксесуари для домашніх улюбленців, або ж екзотичних тваринок.
В розділі «дім та сад», де запропоновані меблі, аксесуари та інші товари для домашніх потреб, безкоштовних пропозицій приблизно 500. Найчастіше українці пропонують забрати у них непотрібні меблі, старий посуд чи кімнатні рослини.
В рубриці «Мода та стиль» користувачі готові ділитися одягом та аксесуарами. Пропозицій «халяви» тут майже 800. Безкоштовні дитячі товари пропонуються в 450 оголошеннях. Музикальні інструменти, товари для спорту, книги, товари колекціонування та інші речі з розділу «Хобі, відпочинок та спорт» задарма можна отримати від більш як 300 людей.
Найменше безкоштовних пропозицій у розділі «Електроніка». Оголошень без цінника тут менш як 200. Та і віддають найчастіше вже морально застарілу або ж непрацюючу техніку.
Наразі в базі сайту Slando зберігається більше 4,7 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів. З них близько 19 тыс. пропозицій припадає на розділ «Віддам задарма».

Прес-служба Slando

Дивыться також: Tag Heuer наручные часыОбувь одежда аксессуары известных европейских и американских брендов
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Кам’янці-Подільському, ...

КОМЕНТАРІ