187 підприємств Сихівського району міста Львова підвищили зарплату своїм працівникам

187 підприємств Сихівського району міста Львова підвищили зарплату своїм працівникам

24.09.13 19:37 0 1014
З початку 2013 року працівниками ДПІ у Сихівському районі м.Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області проведено індивідуальну роз’яснювальну роботу з керівниками 199 підприємств, які значно занижували заробітну плату своїм працівникам. За результатами співбесід 187 суб’єктів господарювання підвищили розмір зарплати. Як результат, міський бюджет додатково отримав 55,8 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.
Крім того, у січні-серпні 2013 року на засіданнях спільних комісій при держадміністраціях були проведені заслуховування та співбесіди з керівниками 290 підприємств, які економили на своїх працівниках, виплачуючи їм зарплату, нижчу ніж законодавчо встановлений мінімум. Внаслідок вжитих заходів 275 з них підвищили рівень виплати заробітної плати, а міська казна поповнилась на 82,1 тис. гривень.
Деякі суб’єкти господарювання для того, щоб зекономити на сплаті податків, зокрема, податку на доходи фізичних осіб, занижують заробітну плату працівникам або приймають їх на роботу без належного оформлення документів. А від цього втрачають і самі працівники, і місцевий бюджет.


Інформаційно-комунікаційний сектор
ДПІ у Сихівському р-ні м.Львова
ГУ Міндоходів у Львівській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях податківці ...
Наступна новина: Завдяки спогадам і ...

КОМЕНТАРІ