Завдяки спогадам і світлинам ветерани-податківці на кілька годин повернулись в минуле

Завдяки спогадам і світлинам ветерани-податківці на кілька годин повернулись в минуле

24.09.13 19:43 0 999
Засідання ради місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів податкової служби України» відбулося у Головному управлінні Міндоходів у Тернопільській області. Подібні засідання ветеранів проходять кожних півроку, проте це було особливе, адже окрім вирішення важливих питань, члени ветеранської служби разом з начальником Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександром Вітруком відвідали нещодавно створений Музей податкової служби, галерею робіт учасників конкурсу «Податки очима дітей», оглянули фотостенди, присвячені дозвіллю та трудовим будням управління, а також переглянули фільми про створення Міністерства доходів і зборів України та про 22-річну історію нашої молодої країни.
Крім того, Олександр Вітрук розповів ветеранам про презентацію підручника для 9-их класів «Основи податкових знань», яка відбулася минулого тижня в Тернопільській українській гімназії ім. І. Франка.
Члени ветеранської організації неабияк зацікавились підручником, фотографіями та особливо музеєм, який насамперед є яскравим свідченням поваги до працівників податкової служби, що віддали багато років нелегкій праці та створили міцний фундамент для розвитку служби.
Як зазначила ветеран податкової служби Валентина Миколаївна Якушкіна, відразу помітно, що відомство осучаснюється, розвивається, до того ж виключно в позитивному напрямку, і колишнім працівникам завжди приємно його відвідувати.
«Хочеться, щоб ви не просто відчували себе потрібними і не забутими, а й усвідомлювали те, що теперішнє Головне управління Міндоходів у Тернопільській області успішно працює саме завдяки вагомому внеску кожного з вас, завдяки вашій роботі і професіоналізму», – звернувся до ветеранів Олександр Васильович.
Після урочистої частини зустрічі члени ветеранської служби обговорили підсумки роботи місцевого осередку організації за півріччя та запланували основні напрямки роботи на наступні місяці.
Окрім цього, голова місцевого осередку «Асоціації ветеранів податкової служби України» Богдан Дмитрович Кельнер склав свої повноваження, а виконуючим обов’язки голови призначили Анну Іванівну Раву. Варто сказати, що Богдан Дмитрович, який стояв у витоків податкової служби, вніс неоціненний вклад, як у саму службу, так і у ветеранську організацію. Саме завдяки його самовідданій праці та бажанню увіковічнити історію податкової служби Тернопільщини в приміщенні Головного управління Міндоходів у Тернопільській області з’явився Музей податкової служби, адже він був одним з головним ініціаторів його створення. Тож, не зважаючи на передачу повноважень, Богдан Дмитрович залишається почесним членом місцевого осередку асоціації.


Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ