У Волинській області Ґвалтівник, який завдав жертві численних ударів ножем, постане перед судом

У Волинській області Ґвалтівник, який завдав жертві численних ударів ножем, постане перед судом

24.09.13 07:19 0 760
Прокуратурою області затверджено та скеровано до суду акт про обвинувачення 29-річного уродженця Рожищенського району, який зґвалтував та мало не вбив 34-річну лучанку.

Трапилося це у ніч з 28 на 29 липня 2013 року в обласному центрі Волині, поблизу будинку на проспекті Грушевського.

Після спільного розпиття алкогольних напоїв чоловік примусив жінку всупереч її волі вступити з ним у статеві зносини. Згодом, завдавши потерпілій численних ударів ножем, забрав у неї мобільний телефон та гроші й утік з місця злочину.

Зловмисника завдяки оперативним та злагодженим діям правоохоронців було затримано. З''ясувалося, що він уже був неодноразово судимий і раніше вчиняв розбій.

Нині чоловіку інкримінується зґвалтування та закінчений замах на убивство з корисливих мотивів та з метою приховати інший злочин.

Окрім того, досудовим слідством встановлено, що цей громадянин протягом червня-липня 2013 року скоїв ще низку злочинів. Зокрема, з метою заволодіння чужим майном та грошима чоловік вчинив три грабежі та два розбої, поєднані із застосуванням насильства.

Тепер міру покарання зловмиснику за скоєні злочини визначить суд. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 112 829 ветеранів та ...
Наступна новина: Секретар міської ради ...

КОМЕНТАРІ