На Волині зберігається тенденція зростання надходжень до місцевих бюджетів

На Волині зберігається тенденція зростання надходжень до місцевих бюджетів

24.09.13 07:43 0 709
Місцеві скарбниці області протягом восьми місяців 2013 року отримали 791,4 мільйона гривень надходжень. Таким чином, місцеві бюджети на Волині цього року додатково поповнилися на 66,3 мільйона гривень.

Тенденцію до збільшення надходжень місцевих бюджетів на Волині фіксують уже кілька років поспіль.

«Такому стабільному і ритмічному забезпеченню коштами місцевих бюджетів, ми завдячуємо, насамперед, працюючим волинянам та сумлінним роботодавцям, котрі цього року сплатили 568,6 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб. Окрім того, підприємці – спрощенці поповнили бюджет більш як 65 мільйонами гривень єдиного податку. І в першому, і в другому випадку йдеться до збільшення платежів до бюджету», - зазначив начальник ГУ Міндоходів Волині Ігор Сінгаєвський.

За словами керівника ГУ відомства на Волині, шляхом лише контрольних функцій такого результату досягти б не вдалося.

«Завдяки спільним зусиллям та безпосередній участі перших керівників області, органів місцевого самоврядування ми маємо можливість системного спілкування з усіма предстаникаи бізнесу і, найважливіше з тими, які не завжди розуміють важливість дотримання соціальних гарантій під час оплати праці. Відтак, у більшості випадків отримуємо позитивний ефект від зустрічей із працедавцями в ході роботи спеціальних комісій при органах виконавчої влади та місцевого самоврядування», - підкреслив Ігор Сінгаєвський.

Довідково: за підсумками восьми місяців 2013 року на Волині легалізовано працю майже півтисячі найманих працівників, яким офіційно виплачено понад 800 тисяч гривень заробітної плати.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області 00 24 ...
Наступна новина: Індзагі може очолити ...

КОМЕНТАРІ