В Луцьку депутати пропонують створити комісію для вивчення ситуації довкола футбольного стадіону на вул. Писаревського

В Луцьку депутати пропонують створити комісію для вивчення ситуації довкола футбольного стадіону на вул. Писаревського

24.09.13 07:01 0 653
Відбулося засідання постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму. Участь у її роботі взяли депутати Павло Данильчук, Тарас Бас, Наталія Бунда, Микола Дендіберін, Андрій Козюра.

На порядку денному було шість питань. Першим депутати розглянули питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2010 №1/5 «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради». Доповідачем з цього питання виступила начальник відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима. Вона повідомила, що Роман Крохмаль написав заяву з проханням вивести його зі складу виконавчого комітету. Натомість на його місце пропонується призначити начальника Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Василя Марчишака.

Члени комісії підтримали таку пропозицію.

Депутат Андрій Козюра підготував на розгляд сесії текст звернення депутатів Луцької міської ради до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, керівників фракцій Верховної Ради України щодо підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Доповідаючи з цього питання, він зауважив, що це перший крок до вступу нашої держави у ЄС. На його думку, громадяни підтримують таку ініціативу. Андрій Козюра зауважив, що й нинішнє керівництво держави заявляє про бажання підписати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом.

У членів комісії виникли запитання та пропозиції до доповідача. Зокрема, їх озвучили Микола Дендіберін та Наталія Бунда.

Зрештою, присутні підтримали запропонований проект рішення.

Потому присутні обговорили ситуацію довкола футбольного стадіону на вул. Писаревського. Павло Данильчук зауважив, що це питання піднімалося уже неодноразово. За його словами, стадіон знаходиться в оренді ще з 2001 року. Згідно умов договору орендар мав виконати ряд зобов’язань, зокрема, збудувати роздягальні тощо. Однак, нічого поки не зроблено. Павло Данильчук запропонував створити комісію, до якої мають увійти представники структурних підрозділів міської ради, члени постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, представники орендаря, аби обговорити ситуацію, яка склалася, та виробити подальші шляхи дій.

Також депутати розглянули й наступні питання: «Про звернення Луцької міської ради до міських рад міст-партнерів: Люблін, Торунь, Замость, Жешув, Білосток, Ольштин, Тракай, Кійов, Патра з проханням підтримки підписання Угоди про асоційоване членство України в Євросоюзі в листопаді 2013 року у Вільнюсі», «Про діяльність центру дитячої та молодіжної творчості «Диво», «Про розгляд подання прокуратури міста Луцька від 22.08.2013 р. щодо усунення порушень вимог законодавства про засади запобігання і протидії корупції».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ